Vidim da niko ne pise nista ovde o IT poslovima, a verujem da bitan procenat izvucenih za 2014 godinu su na neki nacin povezani sa IT poslovima, pa bih voleo da opet pokusam da ozivim temu:
Naime, i ja sam jedan od "IT personal" koji cekaju termin za intervju ove ili sledece godine. Citao sam dosta po netu, i nasao sam neke informacije tipa prosecna plata po zanimanju, otvorene pozicije i sl... Dobio sam utisak da ima dosta posla za ljude iz IT sveta...
E sad, mene zanima, ukoliko moze neko od starijih clanova ovog foruma koji su prolazili kroz sve ovo da nam objasni dali je sve to "kao sto mali Djokica zamislja"

Dali se relativno brzo dolazi do posla, dali postuju prethodno radno iskustvo, dali moze u startu da se dobije solidan posao koji bi bio dovoljan da pokrije mesecne troskove troclane porodice itd... Znaci sve u svemu, informacija kakvo je realno stanje trenutno na trzistu u IT svetu.
Da. nisam napomenuo, ne zanima me ni jedan konkretan state, izabracu bilo koji lokaciju koja bi mi pruzila najbolje uslove za zivot, meni i porodici.
Hvala Unapred