Ok, izvinjavam se sto nisam dao detalje o poslu koji me zanima

Ja sam IT Project manager i vec radim za jednu US softversku kompaniju (outsource, kao i vecina nasih na Balkanu) koja jako dobro kotira zbog specificnosti posla ali pre svega zbog velicine i broj klijenata koji koriste ERP sistem nase kompanije. Apsolutno se slazem sa tim da kvalitetan kadar moze fino da zaradi i na Balkanu.
Generalno, Project management je oblast gde plivam vec desetak godina, ali nisam sve vreme radio PM u IT. Radio sam na US Government projektima na bliskom istoku (Afghanistan), nakon toga sam radio na projekima izgradnje US ambasade, ali sam (na svu srecu) skontao na vreme da IT industrija pruza velike mogucnosti pa sam moju karijeru okrenuo u tom pravcu pre oko 4 godine.
Razlog zasto nisam u pocetku naveo sve ove detalje ranije je zato sto ne bih zeleo da neko pogresno protumaci moj post i da skonta da se malkice pros....am

E sad, sa svim gorenavedenim informacijama, moje pitanje je:
Kakva je situacija u US u IT sektoru i dali bi neko bio ljubazan da mi da svoje misljenje, dali jedan Project manager, sa svim gorenavedenim iskustvom i referencama, moze brzo i bezbolno da dodje do posla koji ce biti dovoljan da pokrije troskove zivota troclane porodice?
Znam da pitanje zvuci malo nepotrebno, ali isto tako znam da moje iskustvo i reference nisu mogli da mi obezbede posao na Balkanu, a isto tako sam cuo da kao new kid in the block, neretko i US kompanije zanemaruju iskustvo nasih ljudi koji emigriraju preko bare.
Eto toliko