View Single Post
Staro 23.08.2013, 10:25
Makovi Makovi je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2013
US lokacija: LA
YU lokacija: Zagreb
Nepromenjeno

Hvala ti, inside!

Ne budi lijen, dosađivao sam i danas u Ambasadi u Zagrebu. Ovaj put sam dobio famoznu kolegicu koja mi je rekla da joj je kolega sve prenio. Pitao sam najprije za promjenu datuma, da ne bude prvoga, vec desetog listopada (oktobra). Njezin odgovor glasio je da nema problema, da možemo ugovoriti datum i 3,4 mjeseca nakon toga i da mnogi tako rade zbog npr školske godine i slično. Pitao sam umanjuje li to onda šansu za vizu, a ona odgovara

JOŠ SE NIJE DOGODILO DA SMO OSTALI BEZ BROJEVA BEZ OBZIRA NA DATUM

Bila je jako ljubazna i rekla da se ne brinemo, ali i da se NE MOŽE PLATITI NA RATE (morao sam to pitati :-) Kaže, može Diners, ali jednokratno. I samo kreditne kartice.

Inače, nisam pitao za dokaz o nekažnjavanju iz druge zemlje u kojoj dam živio, jer sam jučer na internetu našao da se može naručiti online: ispuni se online obrazac gdje se ostavi mail adresa. Na mail stigne onda od njih mail na koji se odgovori s attachmentom - skeniranom putovnicom. Nakon toga stiže dokaz o nekažnjavanju postom u roku 8 dana.

Radi se o Francuskoj, a naziv dokumenta koji mi treba sam našao na onoj reciprocity by country stranici gdje su upute za dobitnike.
Reply With Quote