Mali update, danas su nam stigle SSN kartice. Podneli smo zahtev prošlog petka I zamolili da nam kažu brojeve, tj da ne čekamo kartice. Rekli su dodjite u ponedeljak I reći ćemo vam. Tako smo I uradili tako da još od ponedeljka imamo SSN bojreve.
Takođe smo danas završili I osiguranje za auto, tako da je I to stavljeno u funkciju. Liability osiguranje, tj u slučaju nesreće osiguranje plaća samo troškove onog koga smo mi udarili za oboje je 71 dolar. Full je 132, mi smo izabrali liability. To smo takođe danas završili I to sve preko telefona. Pozvali ih, izdiktirali sve podatke, oni nam poslali karticu osiguranja na e-mail I to je to.
Što se tiče upisa starije ćerke u školu, bitno je da prvo vidiš kojoj školi tačno pripadate. Ja sam to uradila preko trulia.com. Ukucala tačnu adresu I u opcijama izabrala dodaj škole u blizini. Otišli smo u tu školu I poneli dokaz da živimo na toj adresi (ugovor o iznajmljivanju stana) I ono što smo dobili na pregledu kod doktora pre intervjua, kao dokaz o primljenim vakcinama. Moja ćerka nije primila vakcinu protih malih boginja, već ih je preležala, međutim oni traže potvrdu od doktora koji će da ili meni veruje na reč ili da joj vadi krv I na osnovu antitela potvdi ili ne da je ona preležala te boginnje. Imamo rok od mesec dana da donesemo potvrde. I to je to, popunili nekakve formulare I sutra ujutro je već krenula u školu.
04.04. - Intervju
29.04 - Dopuna dokumenata
10.05 - Pozeleneli skroz naskroz
04.09 - Departure day
|