Citat:
Prvobitno poslao korisnik ivkodrg
Potpuno svestan da ce biti dezurnih obavestenja da sam promasio forum..... 
Svejedno moram da hitno pitam sledece........ Nasao sam firmu, citaj klub u Koloradu, koji je voljan da ucini sve sto je u njihovoj moci da me dovedu za trenera na H1B vizu...
Pronasao sam online , a i na forumu da popunjavanje pocinje tek 1. aprila....... Ono sto me zanima je da li postoji nesto sto se mora pripremiti pre 1. aprila, neki dokumenti ili da se klub obrati nekom za bilo kakvo odobrenje ili nesto slicno...........
Hvala unapred............
|
Ivko, imas i druge rokove. Snoflake clan je dosao iz Srbije na H1B vizi, probaj da ga nadjes. Ja nesto slabo stojim sa trazenjem tema gde se tacno nalaze ali ima jedna koju sam ja otvorila kad su meni radili H1B vizi (tu imam trenutno) i on mozda ima istu ili smo na jednoj zajedno razmenjivali indormacije. Mislim da je taj famozni 1. april za one u industriji, meni licno su moje obe H1B radili u sasvim drugim terminima, nisam isla u taj prvi april (radim u akademiji, imam doktorat, drugi sam tip valjda). Ali pitaj njena npr. A jos bolje pitaj nekog trenera e-mailom. Koliko znam pre koji mesec su dobili trenera vaterpolo reprezentacije naseg. Ne znam jel ti glupo, ja licno ne prezam da saljem e-malove nepoznatima trazeci informacije ali probaj, nista te ne kosta. Isto je zanimanje u pricnipu, moze biti drugi sport i nivo, ali to je to priblizno...
klikni -npr preko LinkedIn-a ima tamo profil potrazi ga...