View Single Post
Staro 16.11.2013, 13:40
joga joga je offline
Drug član

Datum prijave: 02.09.2012
Nepromenjeno

Saopstila sam pozitivnu vest,kakvo trljanje nosa...ne gajim te emocije u sebi,a verujem da koga interesuje pitace me....ali evo:
Ovo pisem samo za glumce:
Svuda je vec napisano kako dobiti tuuristicku vizu...moj stav je bio:idem da vidim Ameriku,nemam rodjake,nema prijatelje,sto je i bila istina jer nikoga nisaam poznavala i mislila sam da necu ostati duze od dva meseca.Kada sam dobila turisticku prepisala sa sa sajta sta je potrebno za O1 vizu i krenula redom.
1.Naci menadzersku agenciju koja ce napisati peticiju za buduceg glumca te agencije
Ovo je izuzetno lako naci jer svi zele da imaju glumce sa iskustvom u agenciji...Naravno za ovu vizu treba da apliciraju oni koji su zaista dostigli izvanredne rezultate u glumi.
2.menadzer ili glumac treba da nabave jedan ugovor o buduce projektu,najbolje filmu,madamog i relame da prodju....zavisno od toga koliko zelite da ostanete u USA,u ugovoru treba da vam pise tacan datum zavrsetka snimanja i reklamiranja projekta.Reklamiranje moze trajati do godinu dana.
3.3 Pisma preporuke,ja sam imala 10,za svaki slucaj
4.Prevedeni clanci iz novina koji dokazuju nacionalnu ili internacionalnu prepoznatljivost i da ste dobitnik nagrada
5.Upisete clanove porodice u aplikacju za vizu i aplicirate,svaa uputstva su na sajtu Americke vlade.
Advokat ce vam uzeti od 4500 do 6000,a sve to mozete sami sa svojim menadzerom da uradite,jer menadzeri bolje to znaju i od advokata,a zapravo nema nikakvih tajnih puteva.Procitate na sajtu sta je potrebno i polako to nabavljate.Sve sto traze na sajtu,vi koji aplicirate za ovu vizu sigurno imate.Viza se ceka 4-6 nedelja,meni je odgovor stigao i pre toga...Status sa turistickog se samo promeni u radni i nema potrebe da idete u Beograd po vizu...
Reply With Quote