View Single Post
Staro 24.11.2013, 20:12
chicagopn's Avatar
chicagopn chicagopn je offline
Stari vuk

Datum prijave: 29.10.2008
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hoping Prikaz poruke
Za sve ostalo sam nasla odgovore u temama ali mi nije jasno kako placate racune, i stanarinu pogotovo. Kako se to skida? Negde sam na forumu procitala da stan nikako ne moze kesom. Odbija se sa kartice? Pomoc
Ma sve je to kad se radi oko placanja uprosteno i za potrosace lako konvinient osmisljeno
prvo:
imas varijante tipa da dobijas racun ili paper less go green (to je kao mi sad brinemo o sumi i prirodi pa da ne trosimo celulozu)
ja volim da dobijem svaki racun odnosno papir na videlo ,onda kad dobijem sve racune :struja,telefon,cable,gas,voda idem na online bank kliknem na struja i upisem ispod koliko,kliknem na gas i upisem ispod koliko itd itd ,na kraju odaberes sa kog racuna ces platiti kliknes submit confirm i to je to ,placeno sve ne kosta nista i ne ides nigde.
druga varijanta je da sa tim racunima odes u money exchange to su mali kiosci koji pruzaju te usluge placanja ,prenosa,registracije auta i dr.kod njih mozes platiti svoje racune uz simbolicnu proviziju od mislim 2-3$ zavisi za sta po jednom racunu.
onda ima varijanta da svakom napisete cek stavite u kovertu i to posaljete na adresu potrazioca
Reply With Quote