Citat:
Prvobitno poslao korisnik Hoping
Za sve ostalo sam nasla odgovore u temama ali mi nije jasno kako placate racune, i stanarinu pogotovo. Kako se to skida? Negde sam na forumu procitala da stan nikako ne moze kesom. Odbija se sa kartice? Pomoc 
|
Ma sve je to kad se radi oko placanja uprosteno i za potrosace lako konvinient osmisljeno

prvo:
imas varijante tipa da dobijas racun ili paper less go green (to je kao mi sad brinemo o sumi i prirodi pa da ne trosimo celulozu)
ja volim da dobijem svaki racun odnosno papir na videlo ,onda kad dobijem sve racune :struja,telefon,cable,gas,voda idem na online bank kliknem na struja i upisem ispod koliko,kliknem na gas i upisem ispod koliko itd itd ,na kraju odaberes sa kog racuna ces platiti kliknes submit confirm i to je to ,placeno sve ne kosta nista i ne ides nigde.
druga varijanta je da sa tim racunima odes u money exchange to su mali kiosci koji pruzaju te usluge placanja ,prenosa,registracije auta i dr.kod njih mozes platiti svoje racune uz simbolicnu proviziju od mislim 2-3$ zavisi za sta po jednom racunu.
onda ima varijanta da svakom napisete cek stavite u kovertu i to posaljete na adresu potrazioca