Tema: Prodaja auta
View Single Post
Staro 08.10.2008, 03:44
D$D's Avatar
D$D D$D je offline
Stari vuk

Datum prijave: 10.09.2008
US lokacija: Chicago,Wheaton IL
Nepromenjeno

Nista ne prodavaj dok ne odradis intervju.
Dobro ti Srdjevic kaze,moj licni utisak je da sudbina tvog intervjua zavisi od toga da li se konzul dobro naspavao ili ne da li su mu sve ovcice na broju ili je nesto nadrndan toga dana,
a ne od toga da li si ti spremio sve papire i da li ti zelis da ides.
Hocu da ti kazem da postoji milion razloga zbog kojih moze da te nesto stopira da odes ili ne.
Ja sam imao utisak da nisam ni imao intervju jer sam imao srecu da je konzul bio dobre volje, inace konzul je mladi covek do 40 god. ( bar kad sam ja bio prosle godine na intervju), sto moze svakako da ti bude plus.
Naravno moj mali sin je odradio dosta stvari na intervju ( imao nepune dve godine tada),plakao je kreveljio se plazio jezik konzulu sto je ovome bilo jako smesno i naravno toliku je buku dizao da je covek posle druge recenice rekao dignite ruku i zakunite se, to je naravno kraj intervjua.
Tako za sve mame i tate pustite decu slobodno da se ponasaju u Ambasadi jer videcete da je to Amerima interesantno.

Svima vama koji idete na intervju zelim puno srece.
Sto se tice auta pa to su ti nasa posla to cce te i ovde cekati kad dodjes.
Moj primer kupovine kola od naseg coveka u Usa je sledeci:
Ja nov imigrant nemam pojma o nicem hocu da kupim auto kaze nas covek ima on lika koji hoce da proda auto na menjac( koji ovde ne vredi nista) kaze trazi 2000$ za njega.
Ja nazovem a covek nahvali auto ja pitam na kraju za cenu on kaze 3000$ ovaj covek sto mi je preporucio da zovem ostao bez teksta kaze meni ga juce nudio za 2000$, rezime ja kupim na kraju auto slicnih performansi za 860$ isto godiste i sve ostalo od Amera preko interneta, znaci sa nama nema trgovine ovde a ako ne moras nemoj nikakav posao da radis sa nasim ljudima.
Reply With Quote