Tema: Prodaja auta
View Single Post
Staro 08.10.2008, 07:16
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Eto vidis D$D - na kraju ces jos i da se slozis sa mnom i mojim pametovanjima o jeziku i nasim ljudima.... lol salim se - neznam da li ne raditi sa nasima posao, ne bih da generalizujem iako imam lose iskustvo sa pokusajem ali znam da mi se desilo da sam sa nasim covekom pricala na engleskom da ne bi provalio "cija sam". sta ces, svasta covek dozivi u zivotu... Da mi je neko pricao ne bih mu verovala, ali eto desi se! Ja cu sad da vam kazem nesto - neka me osudjuje ko kako hoce ali ja sam jednom otisla u nasu crkvu ovde (van svega da vam pricam da se dve nase crkve nalaze u istom delu grada na milju razdaljine, kind of nisu mogli da se dogovore kao po obicaju) i to je bio poslednji put... ono sto sam ja videla i dozivela tamo je bilo toliko neprijatno iskustvo za mene da je bilo sasvim dovoljno - predjem preko puta do ruske pravoslavne kad hocu da zapalim svece, slavim slavu i praznike u kuci i sa prijateljima, ikona mi stoji na zidu - ali nedeljom tamo ja da odem vise stvarno tesko. Kao sto vec rekoh, i u Srbiji sam birala svoje drustvo neznam zasto bih odustala od toga ovde. Iz istog razloga ni kad budem imala dete nece imati verovatno srpsko drzavljanstvo - e ne dam da me neko dere sa $800 iz principa, bre! Pa ovde izvadis dokument i traje ti celog zivota da ne pricamo da ne placas nista za drzavlljanstvo kad ti se dete rodi. A mene ce tamo neciji sin da dere pa posle da muva i izvodi kriminalce iz ove zemlje za dzabe
(slucaj Miladinovic prim. aut.)... eto sad sam se i razestila ha ha lepo meni kaze muz da za vreme izbora i dnevnika ne sme da me pusta na ulicu lol Ma, objasnice vam se samo kad dodjete ovde... nego Srdjevicu da mi otvaramo te ORG pa da malo izmenimu te situacije ali stvarno! Bolje da idem da spavam lol ajd u zdravlje!
Reply With Quote