Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne
Ja i da ga nemam preko firme, sto posto bi dala pre pare na dobro zdravstveno nego na npr bolja kola ili ne znam sta drugo. U svom zivotu nisam bila dan bez osiguranja, to je meni nepojmljivo...
|
Dosta ljudi tako razmislja, na svu srecu. Dovoljno si dugo ovde da i sama znas da je razumljivo da ljudi nisu hteli da skupo placaju osiguranja sa i po $10,000 deductible za koje ne dobijaju nista... niti su radili preglede, prehlade se a ne lece se, pa se to iskomplikuje (osiguranja nista nisu pokrivala preventative). Druga stvar je da su odbijali ljude sa postojecim kondicijama. Sada toga vise nema, opet na svu srecu. Niti mogu da odbiju vise ljude, a moraju da pokriju redovne sistematske 100%, kao i vakcinaciju, za zene ginekoloske preglede i cancer screening. To ne pripada u deductible. Ogromna sabotaza je na delu, sto me i ne cudi. Kad predsednik krene preko najopakijih lobista, onda prolazi ovako kako prolazi Obama.... Kad to uklopis sa ovima koji bi radije na Havaje nego da plate svoje zdravstvene troskove, onda sve to nista ne valja.
Nego, nema nam Zvercice
Citat:
Prvobitno poslao korisnik 4thman
Znači po tome što sam pročitao i kako sam razumeo,
Obamacare u suštini nije ništa značajno za većinu gradjana Amerike?
Virginia kao Srbija. Hampton Roads kao glavni grad Srbije. 
|
Ne znam sta si ti citao, ali ocigledno nisi nista razumeo

Obamacare ce mnogo da promeni, kao sto je i SSA svojevremeno...