Stvar je u tome da i za Kanadu svi nursing boardovi traze da IELTS rezultati budu 7.Do prije dvije godine su prihvacali i nize rezultate ali su postrozili kriterije.Sto se priznavanja diplome tice nisam sigurna jer jos nisam nigdje slala diplomu na assessment.A sto se tice IELTSA writing dijela zalila sam se i sad cekam "presudu" iliti ponovno ocjenjivanje mada neznam koliko je to moguce da mi ponovno ocijene taj writing part za pola boda vise.Najgore u svemu je sto ne daju uopce da vidis taj svoj ispit niti ti daju feedback pa da mozes poraditi na greskama i ispraviti ih u slucaju ponovnog polaganja.I sto moras izaci na cijeli ispit ponovo ukoliko nisi zadovoljan s jednim dijelom.Tako npr. speaking part uopce nisam spremala od prethodnog puta kada sam dobila 6.5 ali se dogodilo da me je pitao pitanja koja su vezana za moju struku pa sam imala o cemu pricati i dobila sam 8.0,tako da je i to pitanje srece.No da se vratimo na sestrinski dio...Vec sam htjela slati diplomu na procjenu CGFNS-u ali posto sam bila zainteresirana za Californiu a njihov board ne trazi da imas procjenu CGFNS-a odustala sam od toga dok ne razmotrim sve opcije.
Ovo sto si predlozio za Kanadu je super ideja ali opet se vracam na IELTS...
Damn...
|