Citat:
Prvobitno poslao korisnik Siberian
jel si jos uvek u midwest ohio bese?, ili se nesto promenilo ?
|
Nisam vise tamo od leta 2012. Izguglaj mi lokaciju u potpisu, severnoistocno sam od tebe, isto na okeanu.
Meni vala prija da zivim u sarolikom okruzenju gde se ne busamo u prsa ko je veci ovaj ili onaj.
A sto se tice ovamo i tamo ja sam gostujuci profesor na jednom fakultetu u Srbiji, ne treba rusiti mostove nikad se ne zna kad ce zatrebati zlu ne trebalo.
A prosle godine sam dotakla i malo kako je biti beskucnik ovde nakon pozara u stanu. Ko ne zna o cemu pricam nek odgleda film, malo je mator ali sve je to isto i sad, zove se "Homeless". Ima na Netflixu videostreaming. Ko nema renters inssurance obavezno uzmite. U ovom drvetu nikad se ne zna. Treba uvek imati backup plan u slucaju da stvari krenu strmoglavo na dole.
Kakav ponos, kakvi bakraci, bitno je kako se covek gde oseca. Ja licno se ovde ponosim gde i sta radim, tamo kod nas sam radila isti posao samo nizi cin ali sam se uvek osecala ograniceno. Tek tamo ponos moze da bude recept za stagnaciju i neuklapanje pa na kub. Sve zavisi gde je ko od nas tamo i ovde radio. Ako su vrste poslova nebo i zemlja, i utisci se buti nebo i zemlja. Moji odavde dakako nisu isti mojoj sestri koja je ovde arbajtovala na minimum wage pozicijama u dva navrata preko work and travel programa.