View Single Post
Staro 12.01.2014, 14:11
Danyda Danyda je offline
Član

Datum prijave: 12.05.2013
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik krle66 Prikaz poruke
Igore , veliki pozdrav iz Beograda i mnogo sreće u " novom životu". Dugo nisam bio na sajtu, ali želim da te pitam nešto, pošto sam shvatio da si VEOMA KOREKTAN I ISKREN LIK !!! Da mi samo neke stvari razjasniš, mada je MALA VEROVATNOĆA, da ću biti pozvan na intervju(porodično), pošto je moj " dobitni broj" preko 45xxx !!!!!! Ako me slučajno pozovu i " pruže šansu" reci mi , MOLIM TE, sledeće :
1. Koliko moraju biti " stara" dokumenta " što nosim na intervju i da li moraju biti prevedena i overena na engleski !?
2. Da li trebam sa sobom nositi , i koliko, slika za mene ,ženu i dete !?
3. Postoji li mogućnost da intervju vodim na srpskom, pošto svega godinu dana " učim engleski" i nisam baš "cvećka" !!! Moja žena perfektno govori engleski i nemački ali JA sam "srećni dobitnik"!!?
4. Da li nešto ima snagu pismo putem meila , koje bi mi poslao prijatelj iz Čikaga, kod koga bih bio jedno 6 meseci , za početak i koji bi me " ubacio " u kompaniju kao vozača teretnih kamiona, pošto trenutno u Srbiji radim taj posao, bez obzira na svoj Fakultet.
Ako dobijem šansu i postanemo " zemljaci" ja vodim na piće i imaš " besplatan prevoz", pošto bih i tamo vozio kamione po celoj Americi,
Veliki pozdrav i unapred hvala na vremenu i ISKRENIM odgovorima !!!
E bas mi nista nije jasno?! Vi koji imate brojeve do 50 000, valjda svi treba da prodjete. Pa, oni primaju 50 000 imigranata. Ja se lozim da ce me zvati objavom CURRENT jer sam 52 xxxx, a za vas...mislim, nema problema.
1. Nova dokumenta vadis cim dobijes promenu statusa (imas 2 meseca fore) i koliko znam,mnogi ih ne prevode.
2.Ponesi po 2 fosa za svakog clana.
3.Zena ti odlicno govori engleski, pa nemas problem jer je i ona sa tobom i decom na intervjuu. Inace, njihova administracija je ljubazna i oni govore srpski...
4. I te kako ima snagu taj mejl.Nosi ga sa sobom na intervju.
Izvini sto ti ja odgovaram...nisam nikakav ekspert i sama imam hiljadu nedoumica...ali, da ne gnjavimo Igora.
Ako gresim, neka me neko ispravi. Imas dosta postova sa odgovorima na tvoja pitanja. Srecno, tebi, Igoru,...svima!
Reply With Quote