View Single Post
Staro 15.01.2014, 19:00
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Nikolaniko Prikaz poruke
Hahaha, nemogu da verujem Zana koji si ti hejter Zvucis kao oni matori mapetovci koji sede u lozi i stalno nesto gundjaju

Sto si napala ljude, mozda znaju tacno o cemu pricaju... Neznamo koji background imaju, kakvo radno iskustvo i skolovanje, mozda su vec radili za slicne plate i sl. Cak i da nisu, niko nemoze da im zabrani da mastaju...

Visinu targeta postavlja pojedinac a okolina ih ogranicava. Za nekog je i 70K plata sciFi, a neko je vec imao platu od 100K + i pre amerike i zelene karte, tako da su svacija ocekivanja i ciljevi u zivotu razliciti...

Kako god, ne zelim da pocinjem tornado prepucavanja, zelim samo da te pozdravim i da ti kazem da mi je vrlo zabavno da te citam ovde na forumu
Jeste, verovatno sam hejter kao i svako ko pozdrave i zelje stavi tamo gde im je mesto . Ne radi se uopste da li ja mislim da je neka plata SciFi, vidim koliko i kako se snalaze i ljudi koji su rodjeni ovde, pa i imigranti. Znam kolike su plate a i koliki su regularni troskovi. Za nekog je normalno da jednom mesecno ide na odmor, za nekog nije; za nekog je normalno da kupuje aute nove svakih par godina, za nekog nije; neko moze da zivi i radi par godina bez dva auta, neko ne moze. Svaka cast svakom ko moze da se doseli ovde i pocne zivot sa poslom koji se placa $140k mesecno. Ja cu onako hejterski da kazem - not likely za vecinu. Realno, sem par specificnih pozicija, ko ima skills za takvu startnu platu, vec bi odavno bio ovde, ne treba mu lutrija... Pa nek sam hejter - tako se valjda sad karekterisu ljudi koji ne mazu drugima oci i pokusavaju da realno prikazu stvari. I don't mind, really. Ma sve je super - samo da se svetu doda malo roze boje. Koji sam hejter, pa nikako da uklavirim da optimizam i nadanje ima nekakve veze sa fantaziranjem I koji sam ja looser iskreno kad posle ovoliko godina ne pravim $140k Zato sam valjda i toliki hejter...
Reply With Quote