@Noki
Hvala ti na svim informacijama to su detalji koje je potrebno znati. Ono sto je definitivno mnooogo jeftinije u US od Evrope je turizam gde ima jako puno nekih paket aranzmana za male para, Bahami i Kuba su jako blizu a naravno i Meksiko
Ja sam svoju pretpostavku racunice izneo za najskuplje delove Amerike. Mislim da sam realno sastavio listu troskova ako neko ima problem sa odredjenom stavkom bilo bi mi drago da prodiskutujemo jer jednostavno nisam u US a vi mozda jeste.
Naravno i sa kakve se situacije ide je jako bitno, nekom je i odlazak u US da radi u supermarketu napredak u kvalitetu zivota. Ne nipodastavam ali znam dosta ljudi koji jako tesko zive u Srbiji i bilo kakav posao u US bi njima bio kao dar sa neba.
@Vuxxane
Potpuno se slazem o konzumerizmu. Ja recimo kupujem polovne knjige sa amazona, jer ne zelim svoje tesko zaradjene pare da olako potrosim a razlika je u ceni poprilicna. Prosle godine sam kupio 30ak knjiga i na svakoj ustedeo $5-10 kada se sabere bude tu da se covek pocasti necim lepim.