Citat:
Prvobitno poslao korisnik free
Sve zavisi od DMV ili MVC kako je ovde u Jersey-u ali raspitajte se dobro. Meni su u Jersey priznali srpsku dozvolu uz medjunarodnu(koja im je vise trebala zbog prevoda da bi razumeli nase kategorije) i nisam morao da polazem driving test, samo ocni i teoretski. I cim sa polozio test teoretski odmah sam i dozvolu dobio i nisu mi uzeli sprsku, dok na primer bi mi je u NY uzeli i unistili !!!!!!!! ludaci jedni.Koliko sam ja gledao po netu npr. na floridi nevazi ni medjunarodna ni nasa dozvola kao ni u kaliforniji, dok u teksasu priznaju medunarodne dozvole, a u njujorku nista ne priznaju nego samo ako polozis kod njih tj priznaju US dozvole.
|
Isto je vazilo i za mog supruga, on sa medjunarodnom dozvolom ovde u New Jersey-ju isti dan polagao za vozacki test, i uzeo vozacku dozvolu-a voznju nije trebao da polaze. Meni bila prva vozacka,polozila pisani test, pa sam cekala 3 meseca i mogla da vozim samo u pridruzbi, i kad je proslo tri meseca uzela i voznju i dobila vozacku dozvolu,u medjuvremenu sam imala non-driver dozvolu.