View Single Post
Staro 12.02.2014, 21:07
holmes holmes je offline
Stari vuk

Datum prijave: 04.05.2013
US lokacija: Ispod palmi
Nepromenjeno

Danas sam bio u BofA da dodam ssn na secured credit card, jer ga nisam imao u momentu vadjenja iste. Nicim izazvan, sluzbenik mi je ponudio da apliciram za pravu credit card koja ima opciju Cash Rewards (verzija Cash Back, s tim da ti pri kupovini sama banka daje povracaj novca, a ne trgovine). Bio sam vrlo uzdrzan u vezi sa tim, poucen iskustvima odavde. Rekao sam mu da on meni prosledi sve info na email, pa kad ja to detaljno proucim, bla, bla... Medjutim, nakon sto sam vise puta u vise oblika pitao kakvu negativnu konotaciju moze imati na moj kreditni skor slucaj da me odbiju, i njegovog ubjedjivanja da nista lose ne moze da se desi jer mi je kreditni skor i onako krompir, pristah ja da on to izaplicira za mene. Znacemo za 5-10 radnih dana sta zvijezde kazu u vezi s tim. Sluzbenik u Chase mi je, posto sam i tamo navratio da dodam ssn na debitnu i racune, rekao da pustim da prodje nekih 6 mjeseci od pocetka koristenja BofA Secured CC pa da onda trazim CC kod Chase.

Inace impresioniran sam koliko sluzbenici malo znaju o bilo cemu sem onog sto konkretno rade, tako da sam ja vise imao informacija o Cash Back i drugim opcijama koje BofA pruza. Takodje, bio je pomalo zatecen kad sam ga pitao koja je uopste svrha Secured Credit Card ukoliko dobijem pravu BofA Credit Card. Dodatno, ako uzmemo da se na pravu CC ne placa nikakav fee ni odrzavanje, a na SCC ima sem onih famoznih 39$ za godisnje odrzavanje uz gomilu drugih, vjerovatno cu im se zahvaliti na SCC ukoliko dobijem pravu, jer SCC svakako ne bi imala ni mjesec dana staza vise.

Trazio sam i pojasnjenje u vezi sa mojim pitanjem da li je moguce vise puta u toku jednog billing cycle (mjesecnog obracuna) da skidam i uplacujem nazad na Secured Credit Card, vodeci racuna da iznos trosenja ne ide vise od recimo 40%. kao i to da na Due Date bilans bude obavezno bar pozitivan. Receno mi je da moze, cak je i pozeljno.
Reply With Quote