Citat:
Prvobitno poslao korisnik Salec
Problem je što je ova godina po velikim brojevima baš specifična. Niko sa sigurnošću ne može da nam kaže da li ćemo stići ili ne..
Ne bih se baš uzdala u current.. Do sada se to javljalo kao status kada većina brojeva već dodje na red. a ako nam sada uskoro to stave čisto sumnjam da ćemo svi stići I da treba svi da stignemo. Više se nadam da će nas ipak nekako izvući, odnosno, da će doći I naš broj u potreban status.
Ljudi na stranim forumima su dosta skeptični po tom pitanju.. Po mnogima će gornja granica ove godine biti za EU izmedju 40-43... Tako da je to daleko ispod mog broja..
@macodlak, mislim da ti imaš šanse.
|
Tacno, i ja sam video predvidjanja na stranim forumima, ali se nekako ipak nadam da cemo stici na red. Ocekujem da uskoro neke drzave (kao Urkaina koja ima preko 6000 selektovanih) dostignu limit od 7% pa da brojevi krenu malo brze. Ako dinamika nastavi u proseku po 5000 mesecno mislim da ti dolazis na red u avgustu a mi u septembru (mi smo 51xxx). Ono sto me ohrabruje je da je do danas obradjeno 40000 a izdato oko 15000 viza, bar prema podacima sa ino-foruma. Ne ostaje nam nista drugo nego da cekamo i nadamo se. Puno srece!