View Single Post
Staro 11.10.2008, 00:06
kolja kolja je offline
Stari vuk

Datum prijave: 24.05.2008
Nepromenjeno

nije tajna -stavili su greskom u zeninu vizu pod "gender" ili "sex" MALE odnosno samo M ;navodno je greska bila u KCC -u (nemamo pojma kako se to desilo )internet prijava je bila ok (female ili F ) i u svim formularima je stajalo F a na vizi M ; taman kad smo poislili da smo glatko prosli ono .....salim se naravno sve je bilo uredu na kraju (zvali smo ambasadu i sredili sve to za 2 sata uz izvinjenje )ali ipak kao sto rekoh obratite paznju Milos bi mogao vise o tome da kaze s obzirom da ima vec podosta iskustva u USA -igrom slucaja moj dobar drug je bas sad dosao iz US na duze i bas sam ga pitao u vezi takvih gresaka i on mi je rekao da su gresili veoma u vezi njegovog imena i prezimena cesto tokom godina kad je "jurio " papire u Americi-stalno su ga prekrstavali i da se te greske se veoma cesto desavaju (stizu cak i GC sa pogresnim podacima) -naravno onda je "pain in the ...." da se sve to izmeni i naravno sve se placa ;moj savet jos jednom proverite sve na vizi (broj ,podatke ,datum itd.) odmah jos u ambasadi ;a u US sve po 3X -njima strana imena zvuce cudno i ne mogu da zakljuce da li je musko zenso ili ....pa do toga da ih nije ni briga verovatno (slaba plata + puno posla ) tako da ubace na "autopilota " i zeznu stvar