Citat:
Prvobitno poslao korisnik Eregrin
Moje objašnjenje je da Amerikanci ne rade ništa bez razloga. Podigli su ove godine broj izvučenih dobitnika jer su videli u prethodnim godinama da sa manjim brojem izvučenih ne mogu da popune kvotu. Ne bi vam sigurno dali broj da nemate šanse da budete pozvani na intervju. Gledeo sam i po stranim forumima i nisam video da je neko odradio proceduru pravilno a da nije ne bio pozvan na intervju već i dobio zelenu kartu. Mnogi ljudi se bezveze prijave i ne shvatajući komplikovanost i ozbiljnost procesa, ne znajući da li su uopšte kopetentni da konkurišu. A ni viza nije za džabe a o ceni karte da ne govorim.
A i evo zvaničnog odgovora na moje pitanje poslato KCC-u.
Hello
I want to ask you?
I don't know what mean when in visa bulletin writes Current in month such as August and September in last year. And I can not find answer on offical site.
Odgovor:
Thank you for your inquiry.
Current means that all case numbers that have completed processing are eligible to have an interview scheduled for that region.
Posmatrajte to s vedrije strane odabrani ste od nekoliko miliona možda čak i preko 10 miliona prijavljenjih i to ne bez razloga, u životu ništa nije slučajno 
|
Genijalan si! Hvala ti u ime svih nas sto si nam pojasnio znacenje CURRENT-a i svima nam olaksao, bar sto se toga tice.
Potpuno se slazem sa tobom da Ameri nista slucajno ne rade. Budimo strpljivi i pozitivni.