Citat:
Prvobitno poslao korisnik johnny_nyc
Pise da je doslo do promjene statusa i da kliknes na link u prilogu, nema previse teksta. Zavisno i koji si broj pa mozda zato ti jos nisu nista poslali, ali oni tebe ne obavijestavaju kako obradjuju tvoj case nego samo dobijes mail kada kcc vec sve obradi i zakaze interview.
Posalji mail u KCC, mi smo papire poslali 11.6. i od onda dok nam interview nije bio zakazan poslao sam im bar 7-8 mailova o upitu za nas case.
|
Hvala.
Pisao sam im u decembru 2013. i dobio odgovor da ambasada u Beogradu pocinje da poziva od januara 2014., sta god znacilo. Potvrdili su mi u mejlu da su moja dokumenta primili, a i pratio sam trucking na DHL-u kada sam poslao u maju prosle godine. Ako si mali broj npr. 1000, sigurno ides u oktobru 2013, a ne od januara 2014. Nema veze, 41xxx sam i strpljivo cekam avgust verovatno.
Koliko sam se raspitao svi koji su ikada izvuceni i uredno poslali dokumenta u Kcc, dosli su na red i zavrsili intervju u ambasadi. Ne rade Ameri nista slucajno, a iz njima znanih razloga su izvukli 140.000 ove godine.