[COLOR="DarkSlateBlue"]Sorry Lucky, meni su u Duke energy rekli da tih $140 depozita koje placam prvog meseca zajedno sa strujom, bice prijavljeni creditnom birou (sta znam sad...ono bolje je da me Tmobile prijavi creditnom birou kolike racune placam kod njih...ha ha ha...):grin:
Koliko vidim ti si iz St. Petesburga, te kako mi kazes da su cene kod mene jeftinije nego kod tebe...ja sam letos radila sa kolegom koji inace zivi 6 meseci u Indiani, 6 na Floridi, kod tebe u komsiluku (kao i vecina ljudi ovde u Indiani), te sam bas s njim uporedjivala troskove ovde i dole, on mi kaze covek da je na Floridi jos jeftinije za zivot, samo sto je i cena rada niza nego ovde i da se tesko moze doci do posla, jer su mesta mala a ima puno ljudi...
Pozdrav!:pozz::pozz:
[/COLOR]
[QUOTE=Lucky;4481]Bravo V777, zanimljiv prikaz zivota u jednom malom americkom gradu. Cene su zaista niske u odnosu na ovde ili na one koje sam cuo da su po drugim gradovima.
Samo da razbijem jednu zabludu. Placanje racuna za struju, telefon i komunalije [B]ne moze[/B] da utice na kreditni skor! To jest preciznije receno moze ali tek ako ne placate mesecima pa onda vas posalju mojim kolegema :guns2: u collection agency da vas za to ganjaju. E oni to mogu da prijave kreditnom biro. Dok placate sve na vreme nista vam ne utice na FICO score ni pozitivno ni negativno.[/QUOTE]
|