View Single Post
Staro 30.04.2014, 20:54
ZliZec ZliZec je offline
Član

Datum prijave: 06.05.2013
US lokacija: NYC
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Pošto se bliži datum razgovora u ambasadi, tj. za osam dana je, a imao sam nekoliko nerazjašnjenih pitanja, pozovem ja danas američku ambasadu. Verovatno već postoje odgovori na sva ova moja pitanja na ovom forumu, ali hteo sam da proverim direktno i evo napisaću ono što je meni rekao službenik, možda će nekome pomoći. Na moje pitanje koja tačno dokumenta treba da donesem, rekao je da sakupim onako kako je pisalo kada sam izvučen, tj. supruga, a da konzul ima pravo, ako smatra da treba, da mi traži još 501 dokument. Baš tako mi reče čovek. Što se tiče starosti dokumenata, kaže da donesem onako kako ja smatram da treba, a da će oni, nakon što platim takse za vizu, da to razmotre i da provere da li je sve to važeće i odgovarajuće, pa ako nije dobiću dodatni rok da donesem. Kopije dokumenata ne moraju da budu overene, znači uz original najobičnija fotokopija. Plaćanje vize u dolarima ili dinarima. I na kraju, na pitanje da li je razgovor na engleskom, rekao je da ne mora da bude već da može i na srpskom. Kažem opet, o svemu ovome je već pisano, ali evo još jednom iz prve ruke.
Reply With Quote