Tema: Dv-2015
View Single Post
Staro 02.05.2014, 11:17
igor79's Avatar
igor79 igor79 je offline
Drug član

Datum prijave: 15.07.2013
US lokacija: Chicago
YU lokacija: Niš
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Sale2322 Prikaz poruke
Pozdrav svima,

Ove godine sam prvi put konkurisao i izvucen sam. Cestitam svim ostalim izvucenim i zelim puno srece svima ostalima sledece godine.

Zanima me sta znaci da li je broj koji smo dobili visok ili nizak?
Takodje me zanima, ove godine idem u USA na Work and Travel studentsko putovanje od 4-5 meseci, krecem krajem maja i vracam se krajem septembra. Da li je potrebno da budem ovde u Srbiji ili mogu tamo da zavrsavam za dokumenta jer koliko sam primetio razgovor za vizu nece biti pre 2015. godine?

Da li je pametno kontaktirati ambasadu u Beogradu za sva detaljna pitanja?

Hvala svima, nov sam na forumu, pa ne znam sve detalje.
Sve cestitke Sale2322 na izvlacenju i puno srece i strpljenja u daljem procesu pozelenavanja Ti si bas imao srece jer ovde na forumu ima starih clanova koji i po deset godina igraju lutriju i jos nisu izvuceni

Od visine broja koji si dobio kada su te izvukli zavisi i kada ces na intervju u ambasadu ako je nizak ici ces vec na jesen ili zimu, a ko je pak visok ici ces nesto kasnije u sledecoj 2015 godini na prolece ili u toku leta.

Sto se tice odlaska u USA na Work and Travel mislim da nema problema i da mozes da ides, ali opet je to moje misljenje i kao sto rece i sam najbolje je da proveris u ambasadi i oni ce ti otkloniti svaku nedoumicu. A mogu i ovde stariji i iskusniji clanovi foruma da te posavetuju jer imaju vise iskustva. Koliko sam razumeo pojedine forumase od sada sve ide online tako da onda mozes sve i sa neke druge lokacije da to posaljes. Ako gresim neka me neko ispravi. A tebi srecno sada u USA i snimaj sada sve tamo, stici iskustvo, upoznaj sto vise ljudi i pravi kontakte, vezbaj jezik, pokusaj sto vise da ustedis para jer ce ti trebati kada zapocnes proces, za avio kartu, a i za sam start kada dodjes tamo. Toliko od mene i jos jednom puno srece
Reply With Quote