View Single Post
Staro 04.05.2014, 22:57
pikac pikac je offline
Član

Datum prijave: 24.09.2011
US lokacija: Cali or Sunshine State.
YU lokacija: BIH
Nepromenjeno

Coolerka80;45625]Nije nikakva diskriminacija u pitanju, reagovala sam jer je lepo rekla da je majku prijavila bezveze. Sad u stvari to nije ni vazno, zelim joj da izgradi karijeru sa 57 god. iako je vec u penziji, i da uspe u zivotu.
Slobodno me hejtujte
I naravno da cu nastaviti da se prijavljujem i da necu odustati, ali ce me uvek ljutiti ljudi koji se na nesto prijavljuju BEZVEZE.
Lep pozdrav!

HATERS GONNA HATE!!! Coolerka80 ne zelim da se prepucavam s vama ali s obzirom na vas sarkazam morala sam da odgovorim.
Kao prvo nisam vidjela da ste iz Srbije koji djavo onda vas brine sto je moja mama iz Bosne izvucena nije da smo vama sansu uzeli WTF koliko se iz vase zemlje ljudi BEZVEZE prijavi i ne ode.

Karijeru je zavrsila a drugu ce zapoceti to sto ste vi ogranicenog uma je druga stvar koja ce vas kostati kad odete na drugi kontinet i kad se suocite sa drugim i drugacijim.

Trece ne zelim da se hvalim ali moja porodica ima dovoljno novca da moja mama zivi i da nista ne radi u americi nego odrzava Green Card a hvala Bogu imamo i porodicu i prijatelje tamo koji su uspjesni ljudi i koji ce nam pomci.

Ocito Bog ne da sansu zavidnim ljudima.
Reply With Quote