View Single Post
Staro 13.05.2014, 21:18
macodlak's Avatar
macodlak macodlak je offline
Stari vuk

Datum prijave: 14.05.2012
Nepromenjeno Šta je potrebno ponijeti na intervju kada je brak sklopljen pred sam intervju?

Šta je potrebno ponijeti na intervju kada je brak sklopljen pred sam intervju? Koliko sam svatio nema vremena za slati papire ponovo poštom u Kentaki nego se sve nosi sa sobom na intervju, takođe potrebno je kontaktirati ambasadu i objasniti im da je došlo do sklapanja braka i da će na intervju doći dvoje i sl. Šta bi još trebali znati mi koji smo u takvoj situaciji.

Potrebna dokumenta, molim dopišite ako nešto nedostaje - P.S. ja sam iz BIH

- DSP-122 (dobitnik DV)

- DS-230 (dobitnik DV i drugi supružnik)

- Školovanje (Potrebo je svjedočanstvo o završenoj osnovnoj školi 8 razreda, svjedočanstva za I, II, III, IV razred srednje škole, Diploma o završenoj srednjoj školi, da li je obavezna Diploma o završenom fakultetu ako ga je neko završio ili je dovoljno onih 12 godina školovanja...)

- Pasoš (muž, žena)

- Fotografije po dve (muž, žena)

- Rodni list (muž, žena)

- Vjenčani list (da li trebaju dva ili jedan primjerak )

- Policijsko uvjerenje o nekažnjavanju - Police Records (muž i žena - - - gdje se vadi, koliko se čeka i koja je cijena --- BIH)

- Sudski i zatvorski dosijeji - Court and Prison Records (muž i žena - - - gdje se vadi, koliko se čeka i koja je cijena --- BIH)

- Dokumenti o služenju vojske (muž i žena ??? šta je s onima koji nisu služili vojsku???)

- Pozivno pismo (Kada sam slao formulare nisam popunio polje gdje da pošalju GC i gdje ću biti. Sada sam se dogovorio sa rođacima od buduće žene da stavimo njihovu adresu i oni će nas dočekati. - Da li je potrebno pozivno pismo ili kako ga već zovemo? P.S. svadba je početkom juna )

Ako je nešto netačno ili ako nešto treba dodati... Znate šta vam je činiti!!!
20.06.2013. Your forms have been received.
02.10.2013. Prijava drugi put za svaki slučaj! Dve prijave!
01.05.2014. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave
07.08.2014. Naj tužniji dan!!! Izgubljena poslednja nada CUT OFF 40150 septembar
07.10.2014. Prijava treći put - dve prijave
06.05.2015. HAS NOT BEEN SELECTED - Obe prijave
22.10.2015. Prijava četvrti put - dve prijave
Reply With Quote