View Single Post
Staro 14.10.2008, 20:58
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Pa ja probala da formatiram ali mi nesto ne ide od ruke lol Sad cu da probam opet...
Da, samo da pojasnim zasto imam dupli dental - osiguranje recimo pokriva 50% krunice, tako je uglavnom sa svakim osiguranjem. Moj doktor onda prvo posalje claim prvom osiguranju, pa kad oni plate, onda za ostatak posalje drugom osiguranju. Evo racunice: krunica je $800, prvo osiguranje pokriva 50% do $580, znaci $290. Drugo pokriva 50% do $750 znaci dodatnih $375 sto je skupa $665. Ja placam doktoru ostatak znaci $$135. Sad posto ja neznam cene tamo, kazite mi jel tamo skuplje ili jeftinije. Za implante - osiguranje sam implant ne pokriva ali pokrice usadjivanje i krunicu preko. Mog supruga ce implant na UCLA izaci $800 i neznam koliki ce biti co-payment za druge stvari. Drzacu duplo osiguranje dokle god se ne zavrse te krupne stvari posle ce i jedno koje poslodavac placa biti dovoljno.

Sad na formatiranje!!! I ispravljanje slovnih gresaka! Xeg izvini i meni je tesko da citam ako te to nesto tesi lol uvek moram da smanjim screen na pola da bih mogla da citam...
Jos uvek neznam kako neke stvari da odradim, moram kod Srdjevica na dopunsku nastavu lol

Last edited by Zana; 14.10.2008 at 21:21.
Reply With Quote