Evo sad sam ispravila format pa ti vidi Xeg da li pase za oci ovako
Da, znam da je jeftinije tamo - u odnosu na cenu koja nije pokrivena osiguranjem. Moja krunica je izasla isto tako - neznam koliko je to u evrima sad, valjda oko 90-100, ne znam tacno kurs sada. Meni su uradili most tamo, ali nije dobar moram sada da radim ponovo - a sad kad razmislim bolje da sam ovde radila implant i bar bih sacuvala ta dva dodatna zuba koja su bila sasvim zdrava. E, ali da sam ja to znala tada! Izaslo bi me verovatno malo skuplje od toga sto sam platila tamo (mada i ne kad izracunam svoje troskove zbog boravka mesec dana tamo - morala sam malo da cekam) a bar bih sacuvala dva zuba. Ovako, opet moram da radim most koji je jeftiniji od implant ali... eh, na muku sam samoj sebi stala sad... ja ko velim ja se presla pa da ne dam drugima lol Inace, ovde ima dosta nasih zubara, uvek moze da se something work out

Ja imam japanca koji strava radi posao i na pesaka mi je od posla pa mi je zgodno i zbog parkinga i sto mogu da idem za vreme pauze za rucak... kad smo vec kod toga - 'oladi mi se rucak!