Citat:
Prvobitno poslao korisnik macodlak
Bez CN ne odgovaraju na poruke, vjerovatno se zeznula. Ma ja se ženim po planu 07.juna pa šta bude... Poslat ću papire odmah u ponedeljak 09.juna. Možda do tada nebude zakazan intervju a ako i bude šaljem papire i sve za KCC ali obavjestit ću i njih i ambasadu mailom o svemu pa ćemo vidjeti.
Meni je samo frka npr ako oni meni pre vjenčanja zakažu intervju za august i pošalju papire u Sarajevo a ja njima u KCC. Al sada sam odlučio znači kada dođe vreme šaljem sve u KCC plus informišem i njih i ambasadu i pitam šta kako. PozZ i hvala svima...
|
Ako ti zakazu interview a vi jos niste odradili vjencanje onda nemas potrebe da saljes ista u KCC, jer nakon sto se interview zakaze oni vise nemaju veze sa tvojim caseom (sve prebacuju na ambasadu), onda lijepo kontaktiras ambasadu, obavijestis ih o promjeni bracnog statusa i saljes sve sta ti kazu, tako smo mi napravili prije 5 mjeseci i nije bilo nikakvih problema, doduse slali smo i u kcc ali oni to nisu procesuirali jer je interview vec bio zakazan, sve sta pisem pisem iz vlastitog iskustva tako da je provjerena info, bar sto se hr tice.