View Single Post
Staro 27.05.2014, 02:54
mikiSA mikiSA je offline
Pravi "Amer"

Datum prijave: 01.07.2011
US lokacija: juzno od CHI, IL
YU lokacija: Sarajevo, BiH
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik NS2015 Prikaz poruke
Imam pitanja oko obrazovanja. Zavrsio sam fakultet i radim.

1. Number of Educations Attended : 2 (Stavio sam jer ako stavim 3 trazi da pounim i za osnovnu skolu podatke. Sto sam shvatio da ne treba da popunjavam jer ispod pise "Provide the following information on all educational institutions at a secondary level or above you have attended." Da li sam dobro popunio ovo polje?

2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma Valjda je ovdje trebalo da napises odsjek, ili koji fakultet: filozofija, smjer Engleski jezik, medicina, lupam sad, a na degree da napises koju si diplomu dobio: Diplomirani filozof, ili ti Bachelor of Philosophy, sa svojim odgovorima nisi im nista rekao.

Mozda su pitana trivijalna ali hocu da budem nacisto da li sam ovo dobro popunio.
Hvala unapred na odgovorima.
2.Kod fakulteta u polju za "course of study" stavio sam academic. A u polju "degree or diploma" stavio sam university diploma Valjda je ovdje trebalo da napises odsjek, ili koji fakultet: filozofija, smjer Engleski jezik, medicina, lupam sad, a na degree da napises koju si diplomu dobio: Diplomirani filozof, ili ti Bachelor of Philosophy, sa svojim odgovorima nisi im nista rekao.

LPR od 31.5.2012.
-----------------------------------------------
USA citizen 20.9.2017.
Reply With Quote