View Single Post
Staro 03.06.2014, 07:40
Boki_Bg Boki_Bg je offline
Drug član

Datum prijave: 11.11.2009
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Muz i ja smo, tada bez dece, sa ugovorenim poslom za mene, stanom za iznajmljivanje sa svim placenim troskovima za 510 dolara - dosli u SAD sa 4000 dolarjeva. Prve dve hiljade smo potrosili prve nedelje na opremanje stana - doduse 900 na kompjuter a ostalo na polovni namestaj (garage sale) i na razne stvari za kucu. Druge dve hiljade su nam bile tu da dodajemo kad prigusti cele godine. Za hranu smo tada trosili 60 dolara nedeljno za nas dvoje, ali mislim da je od tada bila zesca inflacija. Jeli neka jeftina i jednostavna jela, hranili se stalno kod kuce. Ako ti ova informacija sta pomaze - pomaze.

Moje misljenje posto ti je stan duplo skuplji nego sto je nama bio i posto vas ima vise nego nas - uzmi sve to u obzir. Plus Lafajet je mali grad za razliku od Cikaga, mi smo bili bez kola dve godine, isli svuda busom. Sto u Cikagu ne moze u svim krajevima bas.

Od te tvoje tri cifre ponudjene za odgovor, ja glasam za opciju C (10K), ako ne i vise...
Vuxanne hvala na brzom odgovoru, to je ono sto sam hteo da cujem prave, relane cifre. Nisam bas isguran da cemo moci da skupimo 10K ali potrudicemo se da skupimo sto vise. Sto vise parica u dzepu bice nam lakse, u to sam siguran. Ajde da cujemo jos necije misljenje...
Reply With Quote