Tema: USA Taxes
View Single Post
Staro 15.10.2008, 20:54
Zana's Avatar
Zana Zana je offline
Amer

Datum prijave: 16.05.2008
US lokacija: City of Angels
Nepromenjeno

Slazemo se potpuno - samo moja taksena prijava nije ni malo jednostavna kao ti primeri koji sam ja navela i sve sa taksom je induvidualno. Ja nikad ne znam kolika ce mi zarada biti do kraja jer mi bonus zavisi od ukupne prodaje a sefova dobra volja koliki ce procenat da bude. Prosle godine sam izasla skoro 10K vise i upala debelo u drugi nivo za taksiranje.

Drugo, postoji jedan deo "nevidljivih" prihoda koji mi se tretira kao zarada i na koje moram da platim porez tako da sam ja to ovako resila - da placam unapred ali stoji da je ova situacija koju ja imam vrlo specificna. Znaci odluka je bila licno moja da tako uradim svesna da irs "zaradjuje" na mom mukotrpno zaradjenom novcu lol i... ja licno ne mogu da se obuzdam kad su mi za nesto hitno potrebni novci (e jesam karakter neki pa jos sto je najludje samoj sebi ne vracam pozajmice) te mi ovo i te kako pomogne...

Ja proveravam kako stojim sa tim 4 puta godisnje odmah nakoh sto primim ekstra novce cisto da znam da li treba nesto da promenim ili ne... Sledece godine planiram da se selim i dace Bog planiramo uskoro i prosirenje porodice tako da nema sanse da nastavim isto da izdvajam za takse...

Jao jeste ovo sve zapetljano stvarno...
Reply With Quote