View Single Post
Staro 07.06.2014, 15:35
maki90 maki90 je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.05.2014
US lokacija: Portland
YU lokacija: BiH
Nepromenjeno

Pozz društvo. Taman se iščekivao 19. maj da se objave formulari, kad ono 15.05. poplava i ode Doboj u piiii..., a i ja s njim. Odnese Bosna sve, sreća na stik prebaci informacije vezane za Green Card, pa eto opet po drugi put izbjeglica , ali ništa idemo dalje, nakon što se malo očistilo i sredilo napreduje se dalje.

U međuvremenu sam iščitao malo i forum, vidim neki ste već odradili i poslali formulare (ajde neka nam bude sretno) a i ja sam prešao primjer formulara, prije nego što ga popunim elektronski. Uglavnom evo nekih par nedoumica, pa kažite svoje mišljenje, pomozite. Pitanja:
1.) Sign in ( i odmah zastoj ), jel od ovih par ponuđenih biramo Principal Applicant?
2.) Kod education, tamo pod onim koliko ste instituacija pohađali, jel stavljamo samo šta smo završili, npr. ja sam završio srednju, gimnaziju, znam to popuniti, a trenutno sam na faxu (još 4 ispita i kraj), al to jel tako ne stavljam jer ne mogu ništa staviti za course of study and degree or diploma i jer nije završeno?
3.) Social Security Number Information - kako da odgovorim na ova tri pitanja, mislim da odgovori idu NO(have you ever applied for a SSN), YES(do you want the SSA issue you..., YES (ono veliko, da ga sad ne pišem)?

Prva dva kao i kontam, al ovo treće ajde da kežmo nešto slabije
Eto hvala na odgovorima unaprijed.

P.S. U ponedjeljak na fax po diplomu, da vidim kad sam diplomirao u srednjoj, da to popunim, nadama se da ćete vi do tada odgovoriti, pa da u ponedjeljak i ja pošaljem svoj DS-260.
Reply With Quote