View Single Post
Staro 06.05.2007, 19:17
vanja
Gost

Nepromenjeno

Sasvim slucajno sam naletela na ovaj sajt i potpuno sam se odusevila sa svim korisnim informacijama koje sam ovde pronasla! Svaka cast ljudi, to je zaista od velike pomoci svima nama koji smo konkurisali i svima onima koji tek nameravaju da se prijave za zelenu kartu
Lepa vest je da sam dobila veselu kovertu iz kentucky-ja 29.aprila, mada vidim da je datum kada je pismo adresirano 27.mart. Broj koji sam dobila je 5000 nesto, ne znam tacno napamet. Uredno sam popunila sve formulare i poslala nazad dhl-om 4.maja. Nadam se da cu dobiti poziv za intervju i da cu uspeti da dobijem green card...ne znam koliko se cesto desava da iz nekog razloga neko ipak dobije korpu? ja sam zivela u americi skoro 4 godine, tj bila sam tamo na studijama pa se nadam da ce to mozda i biti od neke vaznosti? Uh , previse je pitanja, znam da se previse brinem...lol
Da li neko od vas mozda ima predstavu kada bi odprilike trebalo da se odigra taj intervju u ambasadi, koliko sam ja razumela citava procedura oko brojeva bi trebalo da se zavrsi do 30. septembra...kakva su vasa ranija iskustva i kada mogu da ocekujem sledeci odgovor/pismo?
Puno srece svima koji idalje cekaju, dobotnicima sv cestitke i svima puuno pozzzdrava!
vanja