17.06.2014, 15:10
|
 |
Drug član
|
|
Datum prijave: 10.05.2014
US lokacija: Charlotte, NC
YU lokacija: Bijeljina, BiH
|
|
Citat:
Prvobitno poslao korisnik sile2302
Evo ja sam upravo poslao aplikaciju! Što se tiče adresa, maloprije sam pričao sa ljudima u Ambasadi u Sarajevu i kažu što se tih adresa tiče da neće praviti probleme. Ja sam naveo 4-5 adresa i za sebe i za suprugu, adrese sam znao, ali nisam tačne termine boravka na njima pa sam otprilike pretpostavio.
Opet su mi rekli da primary occupation stavim architect ono što sam završio i za šta sam se školovao i šta bih trebao kroz život da radim, a kada budeš navodila poslodavca onda možeš u onom prozorčiću da objasniš kroz par riječi šta tačno radiš, a stavio bih da imam više od 2 godine iskustva, jer i sama kažeš da su slični poslovi.
Ima za jezik, to su ti ona polja što stavljaš yes/no, pa te onda u zadnjem pitanju pitaju da li govoriš ili čitaš i jedan drugi jezik osim maternjeg (ali to je pitanje samo kod nosioca aplikacije, nema za ostale članove).
Ja bih pitao još samo šta je sa slikama, prilikom apliciranja nema nigdje da uploadujemo slike? Vjerovatno ćemo ih nositi na intervju, ali da li zna neko tačnu informaciju o tome?
|
Hvala Sile puno..mozes li mi reci na koji si broj zvao Amabasadu u Sarajevu??
|