View Single Post
Staro 26.06.2014, 19:30
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik MIKI VELIKI Prikaz poruke
nije mi jasno zasto ljudi uopste uzimaju secured cc??
raspitajte se po bankama koje daju cc stranim drzavljanima bez "kreditnog rejtinga"..zar je moguce da meksikanci koji su ilegalno u us imaju cc a tipa juce su presli rio grande i jos uvek im se gace suse na gelendirima
ljudi imate SS broj i koliko shvatam pozamasne sume novca koje donosite u US
raspitajte se malo
zaobidjite ove "narodske" banke tipa WF ili BA
A koje bi ti banke preporucio?Ja kad sam stigla ovde osim debitne kartice nisam nijednu krednitnu karticu mogla da dobijem.Prvo nisam imala credit score,(kreditnu istoriju ovde),a drugo iako sam imala direktni depozit moje plate u banku nisu hteli da mi daju kreditnu posto mi se plata racunala nedovoljna za njihove standarde(oko 18000 godisnje).Sta sam uradila izvadila sam secured card na 500 dolara,i radila sa tom karticom da bi napravila bar ikakav kreditni skor.Drugo sta sam uradila otisla sam do Sears-a i do JCPenney i izvadila po jednu karticu za njhove robne kuce. Posle nekoliko meseci koriscenja tih kartica,vec ponude za druge banke,pocnu da ti idu na domacu adresu.

A sto se tice Meksikanaca,nemoj da se cudis,dosta njih rade na tudji SS,pa zato odma imaju i CC i druge stvari
Reply With Quote