View Single Post
Staro 28.06.2014, 00:56
noki noki je offline
Stari vuk

Datum prijave: 06.07.2010
YU lokacija: Zemun, Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik vuxanne Prikaz poruke
Ja i dalje ne kontam sta je to "secured" kartica. Prvog dana kad sam dosla dobila sam kreditnu od kreditne unije mog poslodavca na 500 dolarjeva. U roku od pola godine su mi dali kreditnu na 1000 dolara (udruzenje mojih inzenjera, i dan danas mi je omiljena).
Eto vidis ti si imala srece da ti nije zatrebala Secured kreditna kartica.
Secure Credit Card se izdaje tako sto odes u banku das banci kao garanciju tvoj novac, i ne diras ga sve dok radis sa tom Secured Card.
Na primer ako hoces karticu sa limitom od 500 dolara,ti banci das 500 dolara kao garanciju(pokrice za tu karticu).Ako hoces karticu na 2000,onda banci das 2000 iz svog dzepa.
Znam nema smisla,ali kad dodjes ovde bez ikakvog kreditnog rejtinga, probas u dve tri banke,i odbiju te,odbice te i sve druge kad vide da je to zapisano na tvom rekordu.Obicno banka preporucuje da ne zatvaras tu karticu posto ti se ona vodi kao prva,i od kad je imas ti se vodi kreditna istorija.Meni se nije svidjala ideja da mi pare budu zarobljene u banci pa cim sam dobila stvarnu kreditnu karticu,ja sam zatvorila Secured i uzela novac natrag.
Reply With Quote