View Single Post
Staro 22.08.2014, 19:25
animal animal je offline
Član

Datum prijave: 09.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokinena Prikaz poruke
Opste pravilo je da dokumenta moraju biti na engleskom jeziku ili na zvanicnom jeziku zemlje u kojoj se ambasada/konzulat nalazi. Ne budi lenj/a pozoves i proveris za svaki slucaj Sto se tice IV fee-a definitivno sam citao da se to placa nakon odobravanja viza, a pre odlazka u US ali opet kao sto sam rekao spremite novce, sto bi rekli stari Grci - just in case... Ako kazu od ove godine je 'vako, vi lepo pare na sunce i problem resen.
Naravno da je moguce platiti i u dinarima, s' tim sto kurs koji zaracunaju nije bas realan. Pa sad ako je neko solo i nema pratioce na 330$ ne mogu mnogo da ga ostete ali ako neko dolazi sa bracnim drugomi 2-3 dece, razlika u kursu na toliku kolicinu $ je dovoljna za fino opijanje u kafani ili nov par patika npr... Samim tim logicno je da ustedite neke novce ako mozete

Nisi shvatio pitanje, pa ne treba da se osjećaš prozvan.
Pitanje je bilo upućeno izvučenim iz BiH koji su dobili mail o kojim konkretno dokumentima se radi za BiH. Pretpostavljam da je riječ o istim dokumentima ali prema postovima iz prethodnih godina bilo je riječ da je za BiH potreban Affadavit of support pa me zanima da li je potrebno i za ovu godinu.
Iko?