Citat:
Prvobitno poslao korisnik bokinena
Opste pravilo je da dokumenta moraju biti na engleskom jeziku ili na zvanicnom jeziku zemlje u kojoj se ambasada/konzulat nalazi. Ne budi lenj/a pozoves i proveris za svaki slucaj  Sto se tice IV fee-a definitivno sam citao da se to placa nakon odobravanja viza, a pre odlazka u US ali opet kao sto sam rekao spremite novce, sto bi rekli stari Grci - just in case...  Ako kazu od ove godine je 'vako, vi lepo pare na sunce i problem resen.
Naravno da je moguce platiti i u dinarima, s' tim sto kurs koji zaracunaju nije bas realan. Pa sad ako je neko solo i nema pratioce na 330$ ne mogu mnogo da ga ostete ali ako neko dolazi sa bracnim drugomi 2-3 dece, razlika u kursu na toliku kolicinu $ je dovoljna za fino opijanje u kafani ili nov par patika npr... Samim tim logicno je da ustedite neke novce ako mozete 
|
Nisi shvatio pitanje, pa ne treba da se osjećaš prozvan.
Pitanje je bilo upućeno izvučenim iz BiH koji su dobili mail o kojim konkretno dokumentima se radi za BiH. Pretpostavljam da je riječ o istim dokumentima ali prema postovima iz prethodnih godina bilo je riječ da je za BiH potreban Affadavit of support pa me zanima da li je potrebno i za ovu godinu.
Iko?