Citat:
Prvobitno poslao korisnik margos13
SasaVA,
ne znam da li si razumela prethodne postove, a suština je sledeća: u oktobru su predviđeni intervjui sa izvučenima iz Evrope koji imaju CN manji od 8500. Izvučeni iz Evrope koji imaju CN manji od 8500 i koji su DS 260 poslali u maju, imaju promenu statusa i dobili su i mail sa obaveštenjem o tačnom datumu intervjua. S ' obzirom da je tvoj CN veći od 8500, ti nećeš ići u oktobru na intervju, niti si dobila mail sa tačnim datumom intervjua (niti je trebalo da ga dobiješ). U septembru (do 15. septembra) bi trebalo da izađe novi visa bulletin u kojem će biti naznačen cut off za novembar, a vrlo verovatno da će cut off biti iznad tvog CN-a (9xxx) – moja pretpostavka na osnovu statistike iz prethodnih godina. Znači, ostaje ti da ti čekaš visa bulletin za novembar, i ukoliko cut off bude iznad tvog CN-a, ićićeš u novembru na intervju, a tačan datum tvog intervjua trebalo bi da vidiš u svom statusu, a dobićeš i mail sa obaveštenjem o datumu intervjua (mail ćeš dobiti nekoliko dana nakon izlaska biltena za novembar). Strpi se još 7-8 dana do novog biltena, a većina nas ima CN veći od tvog CN-a i mail sa obaveštenjem čekaćemo još mesecima. Sve najbolje, pozdrav…
|
Hvala na informacijama margos13 tako sam i predpostavio. Uzgred ja sam Aleksandar-Sasa (musko) ali ok u svakom slucaju se zahvaljujem i imam jos jedno pitanje za tebe a to je gde se i kako proverava promena statusa?!
Jos jednom se zahvaljujem i tebi i Spartacus-u na informacijama...
p.s.
Naravno svima zelim da im se ostvari to sto dugo cekaju a to je da dobiju useljenicke vize...bez obzira koliko visok br bio