Citat:
Prvobitno poslao korisnik SasaVA
Veruj mi da znam kako se osecas. Po ceo dan gledam i proveravam..citam forume....U glavnom salju sablon odgovore. E sad nekad bude ovako a nekada onako. Ja koliko znam proverava se na onom mestu gde smo videli da smo izvuceni i tu se navodno vidi promena statusa i onda "valjda" bi trebalo imati neko objasnjenje ili link... Ni sam ne znam jer i ja cekam a nikako docekati.
Neki kazu da svi do broja u biltenu (koji su popunili DS260) bivaju pozvani izuzev onih koji imaju neki problem u DS260... Ne zelim nikoga lagati ali tako sam razumeo. Sto se tice maila i hakovanja imao sam iskustva.... Cuvaj zivcve i ne gubi nadu jer ce ti trebati kad odes tamo...
|
Sasava proveravaj i meil i tvoj status svaki dan od 15 do 21, i da ti je hakovan meil, tvoj status ce biti izmenet. Ima velike sanse i da to bude vikend, radi vremenske razlike, bar kod mene je tako bilo, bas kada nisam ocekivala.
Boki Nena puno srece u daljem procesu, hvala sto si spodelijo iskustvo sa nama. Bas sam se pitala jer ima neko drugi ko je trebalo ovu godino da "opravda" brak, pa nisam znala dali ima mnogo ispitavanja oko toga...