View Single Post
Staro 18.10.2014, 15:04
goKi-'s Avatar
goKi- goKi- je offline
Drug član

Datum prijave: 30.04.2014
YU lokacija: Skopje, Makedonija
Pošalji Skype™ poruku korisniku goKi-
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik kreta Prikaz poruke
Cao drustvo!
Juce sam bila kod fotografa kod mene u kraju i rekla sam mu sta hocu i za sta mi treba. On je rekao da to ne radi ali da ce mi podesiti i poslati fotografiju na moj e-mail. To me je kostalo 200 dinara. Trazila sam da mi uradi i pravu fotografiju i za to mi je uzeo jos 200 dinara. Hajde, nema veze... Nije beg cicija...
Fotografiju mi je po dogovoru posalo na e-mail i nije losa... Sacuvala sam je na desktopu. Kada stavim mis na nju, dok ne kliknem, dobijem podatak da je JPG file, dimensions 1406x957 i size 83,1KB. Kada sam uradila ovo gore sto goKi predlaze dobila sam izduzenu i suzenu fotografiju. Hoce li sada moja fotografija ostati zauvek na sajtu "picresize"? Na Photo Validatoru ne odgovara ni jedna. Sta predlazete da uradim? Pokusavala sam i sa nekim opcijama desnog klika, ali mi nije uspelo. Priznajem da nisam bas tehnicki potkovana. Da mozda odem kod nekog drugog fotografa?
Hvala.
Pozdrav.
Ja se izvinjavam, trebao sam da napomenem da to vazi samo za slikama cija duzina je jednakva na sirina (primer 1000x1000 pix). Probaj kako sto je johny rekao
Reply With Quote