Citat:
Prvobitno poslao korisnik Modesty Blaise
Pozdrav svima na forumu. Želim da se prijavim za Dv-2016 (to bi mi bio drugi put), ali imam nameru da u 2015. putujem turistički u SAD, pa ne znam da li mi prijava na lutriju umanjuje šanse da dobijem turističku vizu. Da li je neko od vas bio u ovakvoj situaciji? Pitam, zato što me je jedan od prethodnih postova bacio u nedoumicu. Nešto u stilu: prijavom za GC iskazujete nameru da emigrirate, a to se sve nalazi kod njih u sistemu. Post je bio upućen korisniku koji je već imao važeću turističku vizu, moj je slučaj malo drugačiji- naime, ja tek treba da apliciram za nju (leto 2015.), pa me zanima da li bi mi prijava na lutriju pokvarila šanse da je dobijem. Unapred zahvalna na odgovoru.
|
Moj slučaj, je isti kao tvoj. Prošle godine sam odigrao za lutriju, a ove godine u martu aplicirao i dobio turističku vizu. Nisam ni znao, da to moze da bude (mozda) otezavajuca okolnost, ali se ispostavilo da nije. Cak mi nisu ni pomenuli, mada ne verujem da nisu to videli. U svakom slučaju sam dobio vizu bez problema.
P.s. Sad, kada sam bio u USA, i video kako je, jos vise želim da dobijem na lutriji, i omogućim deci normalniji život.