Polako Zana ti si odmah pocela da vices na mene ,daleko bilo da sam izgubio kartu zbog moje nesmotrenosti ili da sam se drogirao ili sta jos nego,sta se pita dete koje je otislo sa 4 a vratilo se sa 8 godina inace sam ja 75 godiste MOJI NE SAVESTNI RODITELJI su u pitanju vratili se davne 83 iz amerike kad smo bili u punom usponu koliko ja znam od mojih babe i dede ,nesto im je falilo ali tada je nasa drzava kolko tolko bila na mestu mislim te 83 otac je ovde poceo kucu i zavrsio je cak je i on izgubio green card sa svojih 30 i kusur godina ,ko je mene sta pitao i sta sam ja znao sa 8 godina i tako je moj tatica isao tamo vamo setao jaja poceo je rat situacija zagustela nema posla inflacija i on se napokon prikupi i ode 98 ponovo nekako je imao srecu kao i uvek i na aerodromu su mu rekli da ide da preda za drzavljanstvo jer se stalno seta i valjda su njemu starci uplacivali income taxu tako bar ja znam posle je on ponovo preveo mamu 2001 i tako su oni sada tamo ponovo rade srecni zadovoljni a mene niko za nista ne pita ,olio sam ga 1000 puta da mi preda za iseljenje i jedva ga namolio 2005 kad je i predao i tako ja sada cekam ,cekam da napunim 50godina pa da idem (mogu pravo u libertyville)eto to je moja prica .Znam da je ovo forum vezan za lutriju kvalifikovao sam se i ove godine kao i prosle i predprosle ali nemam ja te srece nikad u zivotu nisam nista dobio
pozdrav
|