Tema: A Kanada?
View Single Post
Staro 03.11.2014, 14:17
bobokan bobokan je offline
Član

Datum prijave: 03.11.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Emiiuki Prikaz poruke
Ja sam radila evaluaciju preko WES-a i nije ništa komplikovano. Na fakultetu su mi pripremili ispis ocena i ispunili polovinu obrasca koji se skida sa sajta. Postoji još neki formular koji ja nisam dobila pošto sam studirala po (pra)starom programu. Odmah su mi dali i kovertu za slanje gde su udarili pečate na delu gde se lepi. Morala sam sama da nosim ocene na prevod i onda sam samo spakovala i poslala. Sa tvoje strane šalješ fotokopiju diplome (nisam je overavala) i prevod. Ja sam slala i venčani list pošto sam menjala prezime. Sada ne mogu baš da se setim ali mislim da je to sve. Morala sam da pošaljem odvojeno moju i kovertu sa faksa pošto bi to oni trebalo da urade, kao... Pre slanja sam se registrovala na njihovom sajtu i platila fee kreditnom karticom. Uzela sam onu malo skuplju opciju sa kurirskom službom zato što je brže i sigurnije. Od slanja do prijema dokumenta je prošlo oko mesec dana. Možda će sada ići malo brže pošto je prošla "frka" sa početnim aplikacijama.
Emiiuki, kod Indijaca vidim da smo na istom odstojanju. Mi smo 28.10. izvrsili CC CH.
Pretpostavljam da ce nam proces ici paralelno.
Pozdrav
Reply With Quote