Citat:
Prvobitno poslao korisnik Emiiuki
Ja sam radila evaluaciju preko WES-a i nije ništa komplikovano. Na fakultetu su mi pripremili ispis ocena i ispunili polovinu obrasca koji se skida sa sajta. Postoji još neki formular koji ja nisam dobila pošto sam studirala po (pra)starom programu. Odmah su mi dali i kovertu za slanje gde su udarili pečate na delu gde se lepi. Morala sam sama da nosim ocene na prevod i onda sam samo spakovala i poslala. Sa tvoje strane šalješ fotokopiju diplome (nisam je overavala) i prevod. Ja sam slala i venčani list pošto sam menjala prezime. Sada ne mogu baš da se setim ali mislim da je to sve. Morala sam da pošaljem odvojeno moju i kovertu sa faksa pošto bi to oni trebalo da urade, kao... Pre slanja sam se registrovala na njihovom sajtu i platila fee kreditnom karticom. Uzela sam onu malo skuplju opciju sa kurirskom službom zato što je brže i sigurnije. Od slanja do prijema dokumenta je prošlo oko mesec dana. Možda će sada ići malo brže pošto je prošla "frka" sa početnim aplikacijama.
|
Emiiuki, kod Indijaca vidim da smo na istom odstojanju. Mi smo 28.10. izvrsili CC CH.
Pretpostavljam da ce nam proces ici paralelno.
Pozdrav