View Single Post
Staro 03.11.2014, 20:02
Kuguar's Avatar
Kuguar Kuguar je offline
Stari vuk

Datum prijave: 09.10.2014
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik derise Prikaz poruke
Izvini, ja govorim za sebe, stvarno ne znam za ostale. Ja imam solidno znanje engleskog, ne na nekom zavidnom nivou; svakako da bih morala na njemu da radim - kad do toga dodje. Ovako unapred, nemam vremena pored posla i dvoje male dece.
Donekle razumem sta hoces da kazes; ja se recimo ne bih usudila da konkurisem za recimo zelenu kartu Holandije (kad bi postojala) - posto taj jezik apsolutno ne poznajem. Pa sa tog stanovista je cudno da se neko prijavi a da bas nema blage veze sa Engleskim, kao ja sa Holandskim. Ali opet, svaki covek je prica za sebe i cesto nas zivotne okolnosti nateraju da izvucemo maksimum od sebe ili da pak omanemo, daleko ispod svojih mogucnosti.
Cela priča je krenula kad je jedan korisnik tražio pomoć, pod izgovorom "nemam blage veze sa engleskim". U tom smislu sam tvrdio da treba poraditi malo na jeziku.
Tu je u stvari krenula cela priča oko engleskog. Moje mišljenje je da je engleski ulaganje u sebe, ne u GC.
Ako si se našla prozvana, nije bilo tebi namenjeno, ako sam se možda nadovezao na tvoj post... Izvinjavam se u napred!
DV2018 - has not been selected x2
DV2019 - has not been selected x2
DV2020 - has not been selected x2
Reply With Quote