Citat:
Prvobitno poslao korisnik derise
Izvini, ja govorim za sebe, stvarno ne znam za ostale. Ja imam solidno znanje engleskog, ne na nekom zavidnom nivou; svakako da bih morala na njemu da radim - kad do toga dodje. Ovako unapred, nemam vremena pored posla i dvoje male dece.
Donekle razumem sta hoces da kazes; ja se recimo ne bih usudila da konkurisem za recimo zelenu kartu Holandije (kad bi postojala) - posto taj jezik apsolutno ne poznajem. Pa sa tog stanovista je cudno da se neko prijavi a da bas nema blage veze sa Engleskim, kao ja sa Holandskim. Ali opet, svaki covek je prica za sebe i cesto nas zivotne okolnosti nateraju da izvucemo maksimum od sebe ili da pak omanemo, daleko ispod svojih mogucnosti.
|
Cela priča je krenula kad je jedan korisnik tražio pomoć, pod izgovorom "nemam blage veze sa engleskim". U tom smislu sam tvrdio da treba poraditi malo na jeziku.
Tu je u stvari krenula cela priča oko engleskog. Moje mišljenje je da je engleski ulaganje u sebe, ne u GC.
Ako si se našla prozvana, nije bilo tebi namenjeno, ako sam se možda nadovezao na tvoj post... Izvinjavam se u napred!