View Single Post
Staro 05.11.2014, 10:13
toor's Avatar
toor toor je offline
Član

Datum prijave: 25.08.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik bitbit Prikaz poruke
Zdravo na site! Ne mi se veruva deka dojde momentot koga i jas ke go spodelam iskustvoto od moeto uspesno intervju Se nadevam ke pomognam na mnogu koi se vo iscekuvanjue. Intervjuto mi bese zakazno vcera, vtornik vo 08:00 casot. Ne prozivaa prvi, no zatoa sto imase semejstva so mali deca, nie dojdovme na red nekade megu poslednite. Prvo da napomenam deka mojot slucaj bese dopolnitelno kompliciran: brak otkako doznav deka sum izvlecena. Vo ambasadata vo Skopje bese intervjuto, prvo razgovaravme so sluzbenicka koj bese mnogu ljubezna, ne prasa sto imame zavrseno, dali da ni gi pratat zelenite karti na adresata na nasiot garant ako ziveeme tamu i kako, od kade go poznavame garantot. Tolku potoa posle 20 tina minuti ne povika konzulot i ne prasa istoto kako i sluzbenickata, no i plus koga sum videla deka sum izbrana, koga sum se omazila, koga sme pravele svadba... Nie ne pravevme svadba i jas na se iskreno mu odgovoriv. Na kraj ne prasa sto ni e planot koga ke otideme tamu, i isto po kratkiot odgovor deka bi rabotela najprvin bilo sto. Ni rece deka vizite ni se odobreni. Ne ni pobara nikavi dokazi za vrska dopolnitelno. Od dokumenti bea izvod na rodenite, izvod na vencanite, diplomi i od sredno i od fakultet, uverenija od policija i sud i I134 formular za garancija. Voopsto ne bese strasno ili napnato, vsusnost e mnogu ednostavno ako nemate sto da kriete. Vi posakuvam uspeh na site na forumov

BRAVO vi cestitam i mnogu sreka i uspeh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote