Tema: A Kanada?
View Single Post
Staro 09.11.2014, 19:21
Priceza's Avatar
Priceza Priceza je offline
Član

Datum prijave: 16.08.2013
US lokacija: Misliću o tome sutra
YU lokacija: Beograd
Nepromenjeno

Koliko znam, od januara 2015. počinje kompletno nov program, preuređen, promenjen, kako god, ali pravila više neće biti ista. Dakle, od januara 2015. će svi morati da se prijave po novom programu i novim pravilima. E sad, oni koji se prijave pre januara, kapiram da će biti procesuirani po starom programu, ali ne bih sad da tvrdim bilo šta. U svakom slučaju, sve su informacije na njihovom zvaničnom sajtu. A ako ne planirate da se prijavljujete pre januara, onda je najbolje da sačekate januar i definitivan izgled novog imigracionog programa, jer koliko sam shvatila još uvek ga picane. Tako da na sajtu će svi detalji biti objavljeni u januaru, kada program i zvanično bude počeo. Još uvek nisu sigurni da li će uopšte ostati skilled worker program kao takav, da li će biti provincijskih programa, da li će oni biti samo malo izmenjeni, ili ih neće dirati uopšte. Realno, sve su nagađanja do januara. I realno, i ovaj moj post je nagađanje do januara. Ni u šta ja ne verujem dok ne pročitam ovde:

http://www.cic.gc.ca/english/

A tu je koliko vidim još uvek sve po starom, ima još mesec i po dana fore za prijave po starom (ko je već započeo), te verovatno neće da unose pometnju. Objaviće u januaru i to je to.

Svima mnogo sreće!
Reply With Quote