Tema: Ventiliranje
View Single Post
Staro 16.11.2014, 05:05
Magelan's Avatar
Magelan Magelan je offline
Super Moderator

Datum prijave: 28.04.2010
US lokacija: Spartanburg, South Carolina; Jacksonville, Florida
YU lokacija: Mladenovac, Republika Srbija
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik Priceza Prikaz poruke
@Magelan

Da bi neko, po onome što si napisao, potpuno ispunio tvoje kriterijume normalne osobe (pritom te ne osuđujem ako je tako, najiskrenije me zanima, jer mislim da i u tome ima malo istine), mora da se uopšte ne javlja i ne postuje, samo da čita? Mislim, mora čovek da čita, ako neće da spamuje forum za sve pare u momentu kada ga - ako ga - izvuku?

A volela bih da, pošto si već u USA, baciš pogled i na sledeći post (ne može da stane sve u ovaj), jer me zanima da li si naletao kod emigranata uopšte (ne obavezno Balkanaca), na ovakve ljude? Ako uopšte imaš kontakte sa skorašnjim emigrantima... So,
Takvih je zapravo jako puno. Ne samo u nasoj zajednici vec generalno.
Ljudi dodju, nadju bilo kakav posao, uglavnom lose placen i vecina se tako ulenji, upadne u neku zonu "komfora" i onda na duze staze kvalitet zivota im se ni malo ne popravi u odnosu na onaj koji su imali u Srbiji.

Sta je bila moja poenta. Mnogo je kvalitetnih clanova sa ovog foruma otislo bas iz razloga sto vise nisu imali strpljenja da postuju korisne stvari po temama koje su preplavljene spamovima. A onda dolazimo do momenta da ni novi clanovi ne mogu da nadju preko potrebne informacije jer vise ne moze da se nadje red i redosled po temama...

Elaborisacemo jos o ovome, vikendima radim 2x16 sati pa mogu ovako malo u pauzi da napisem koji red.

Pozdrav
Reply With Quote