Simo, izvini ali jednu stvar trebas znati pre nego sto dodjes ovde, a to je da se ne ismejavas zivotu drugih ljudi. Ovde je sve to normalno, dali je moj izbor da budem gej, ili strejt, dali hocu da zivim u Nju jorku ili na farmi u Arizoni. Sve je stvar izbora i sta koga cini sretnim. Na primer ja imam stabilni i lep poso,ali nazalost posto je neprofitna organizacija plata mi nije velika, ipak kad kod padne sneg meni bude placen dan,kad mi se dete razboli meni dozvoljeno da odem u sred posla i da mi plate kao za ceo dan. Sa druge strane moja sestra zaradjuje ko ja i moj muz zajedno, ima mogu da kazem para i vise nego sto joj treba,ali decu ne vidi,nema vremena da izadje sa muzem, uvek je u nekoj frci(covece kakav stres). Ali vidis to je sve stvar izbora, sta ko ocekuje od zivota. Meni je ovako lepo,imamo za sve sta nam treba, slobodno vreme koristimo da sto vise budemo zajedno kao porodica, a sa malo planiranja jednom godisnje padne i neki egzoticni odmor. Pa nisam dosla ovde da bi bila na poslu od jutra do sutra i da se obogatim preko noci. Za to treba malo vise vremena...cak i ovde u USA. A oped bi da se vratim na temu da ljudi ovde veoma brinu o zivotinjama, nekad mi se cini vise nego i za druge ljude. Jedna od mojih koleginica sad skoro uzela godisnji odmor,da bi bila sa psom koji pati od depresije(tako veterinar reko). Drugarica sad skoro platila 90 dolara za frizuru svog psa, koji je trebao da ucestvuje na reviji. A sestra redovno placa od 40 do 60 dolara mesecno za sisanje njenog psa. I nevidim nicega loseg u tome ako neko hoce da radi sa zivotinjama i to ga pravi sretnim.
|