View Single Post
Staro 09.12.2014, 00:06
TheNjegos TheNjegos je offline
Drug član

Datum prijave: 02.05.2014
Nepromenjeno

Citat:
Prvobitno poslao korisnik animal Prikaz poruke
TheNjegos, hvala puno na odgovoru!!
Da li je tvoja supruga popunila otključanu aplikaciju? Prema nekim ranijim postovima, koliko se sjećam da se u takvim slučajevima u ambasadi popunjavao DS 260 za nju bez otključavanja ili me ispravi ako griješim. U svakom slučaju planiram da ih obavjestim pismeno o promjeni statusa, pa da mi daju povratne instrukcije. Pozdrav i sretno na razgovoru!!
Nije jos uvjek popunila aplikaciju, cekamo pasos da joj stigne jer joj treba br. pasosa da bi kompletirala aplikaciju, vjerovatno cemo ove srede popuniti.
Sto se tice ambasade ako se vjencas, moras ih obavjestiti o promeni u suprotnom bices diskvalifikovan ako se vjencas a ne obavestis ih ( al kontam da toliko vec znas )
E sada sto se tice popunjavanja DSa u samoj ambasadi toliko vec ne znam to je novi momenat za mene. Al u svakom slucaju pozovi ambasadu i pitaj ih trazis fino na srpskom da pricate i lepo im kazes, ali procedura koja te ceka je 100 % kao i kod mene, saljes mail sa kopijom vjencanog lista,otkljucava ti se aplikacija,oni suprugu vec dodaju na otkljucanoj aplikaciji i ona samo popunjava aplikaciju saljes im nazad i ona prikuplja papire i radi ljekarski kao i ti i 15. januara lepo pod ruku suprugu i pravac ambasada.